van Looy Electrics - elektriciteitswerken en alarminstallaties.

huishoud- en keukenelektro

Nieuw bij u in de buurt

  •  ALLE Huishoudelektro
  •  ALLE Keukenelektro
  •  ALLE merken
  •  GRATIS thuisbezorging
  •  GOEDKOPER dan in de winkel

Ongelofelijk! Ik ben op zoek naar product X, kunnen jullie goedkoper dan de winkelprijs?

Dat kunnen wij zeker! Geef ons snel door in welk product u geïnteresseerd bent. Wij stellen dan meteen een supervoordelige prijs op. In het geval dat u beslist om het product bij ons te kopen, komen wij het ook nog eens gratis leveren in vele regio's. Indien u een flyer in de bus gevonden heeft is het zeer waarschijnlijk dat uw regio behoort tot de gratis regio's.

Prijsaanvraag

Neem de proef op de som en vraag nu volledig gratis en vrijblijvend de prijs op voor uw gewenste product! U geeft best zoveel mogelijk specificaties op zodat u vergelijkt met het juiste product. Indien mogelijk geeft u best ook een ID of Type-Nummer op, zodat wij exact weten om welk product het gaat.

Vraag prijs aan voor product ( huishoudelektro of keukenelektro, volledig vrijblijvend)

Veelgestelde vragen

Indien u nog andere vragen heeft in verband met ons aanbod van huishoud- en keukenelektro kan u die natuurlijk ook altijd stellen.

Hoe kunnen jullie zo goedkoop zijn?

Omdat we een schakel overslaan in het verkoopproces: van Looy Electrics is geen typische winkel met uitbater en uitstalramen. Wij leveren rechtstreeks wat u wenst te kopen. Omdat wij zo een heleboel vaste en variabele kosten opheffen, kunnen wij de producten goedkoper aanbieden dan een winkel typisch kan.

In welke regio's is er gratis levering?

Wij leveren volledig gratis in Rumst (2840 - Reet, Terhagen, ..), Kontich, Edegem, Aartselaar, Schelle, Niel, Hemiksem, Waarloos, Boom, Duffel, Hove en Walem. Er is dus sinds kort ook gratis levering in Walem bijgekomen (ook al staat dit niet aangegeven op alle flyers).

Welke merken verkopen jullie?

Wij verkopen alle merken die in de Belgische groothandel en dus ook in de gewone winkels, verkrijgbaar zijn.

Hoe zit het met de garantie?

Wij leveren dezelfde garanties als een gewone elektro-winkel. De garantie op huishoud- en keukenelektro is afhankelijk van het product en wordt voor een deel wettelijk bepaald (tevredenheidsgarantie etc.). U krijgt minstens altijd de fabrieksgarantie en de garanties die wij krijgen van onze leveranciers. Wanneer u uw prijs opvraagt zullen wij ook vermelding maken van de garanties.

Zijn er nog andere verborgen kosten die jullie niet vermelden?

Er is geen enkele andere kost dan die van het product zelf. Geen administratiekosten, leveringskosten (in de juiste regio's), etc.

Hoe kan ik bestellen?

U vraagt eerst een prijs aan voor het gewenste product. Wij antwoorden met een zeer voordelige prijs die goedkoper zal zijn dan diegene die u in de winkel vindt. Wanneer u het product wenst te bestellen kan u ons uw akkoord geven. Wij nemen dan contact met u op in verband met de betaling en de tijd van levering en dergelijke.

Vraag prijs aan voor product ( huishoudelektro of keukenelektro, volledig vrijblijvend)